大和屋
  • 四季のお料理
  • 大和屋の歴史
  • 店舗のご案内
  • 新着情報
  • お問い合わせ
四季のお料理

四季のお料理

花柳界や賓客と共に歩んできた、伝統と文化が彩る大和屋の足跡。

大正・明治の時代を支えた、花街文化と大阪の錚々たる要人や賓客。華やかな時流の中で、贅と技を極めた大和屋の料理の足跡を辿ります。

What supported the Taisho and Meiji era is key persons of politics and business circles and HANAMACHI culture. Our cuisine has entertained such a cultural people.

春の大和屋料理 Spring Cusine

3月 弥生

雛祭り HINAMATSURI

春の賑わい、華やかな桃の節句を飾る、
彩りを御馳走にした、風雅な料理。

Elegant & colorful dishes to eat on brilliant holidays wishing for the growth of girls.

4月 卯月

醍醐の花見 DAIGO NO HANAMI

豊臣秀吉が最晩年に京都醍醐寺三宝院裏の山
麓で催した花見の宴を祝う、流麗な食膳。

Elegant dishes celebrate cherry blossom viewing held in Kyoto about 500 years ago.

5月 皐月

醍醐の花見 DAIGO NO HANAMI

男子の健やかな成長を願う祝祭にふさわしい
力強くも心遣いあふれる味わいの料理。

dinacmic & thoughtful flavored dishes suitable for festival wishing for boys' healthy growth.

大和屋
  • 新着情報/
  • 四季のお料理/
  • 大和屋の歴史/
  • 店舗の御案内/
  • お問い合わせ
Copyright © Yamatoya All Rights Reserved.